Tretji člen dobil povabilo na sejo parlamentarne Komisije za peticije  

Tretji člen povabljen za sejo parlamentarne Komisije za peticije


Ljubljana, 6.7. 2012 - Vodja kampanje Tretjega člena za ohranitev kmetijskih zemljišč Renata Karba se bo danes v Državnem zboru udeležila seje Komisije za peticije ter za človekove pravice in enake možnosti.

Predstavniki Tretjega člena smo bili na sejo povabljeni na podlagi poslane zahteve za obravnavo naše peticije Za ohranitev kmetijskih zemljišč. Na seji bo poleg Tretjega člena prisoten tudi predstavnik Ministrstva za kmetijstvo in okolje, zato bo to odlična priložnost, da ministrstvu in širši javnosti še enkrat predstavimo vse argumente proti predlaganim spremembam in skrajšani obravnavi Zakona o kmetijskih zemljiščih ter poslance pozovemo, naj na seji prihodnji teden zavrnejo predlagani Zakon o spremembah in dopolnitvah ZKZ.

Na spodnji povezavi je dokument z uradnim vabilom predsednice Komisije Tamare Vonta. Več o poteku seje pa takoj po končani seji, predvidoma v poznih popoldanskih urah!

VABILO KOMISIJE ZA PETICIJE
     
DELI V SOCIALNIH OMREŽJIH ALI PO E-POŠTI:
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se