Seja komisije DZ za peticije prekinjena  

Seja komisije DZ za peticije ter človekove pravice in enake možnosti predčasno prekinjena


Ljubljana, 6.7. 2012 - Današnja seja parlamentarne komisije za peticije ter za človekove pravice in enake možnosti, na katero je bila povabljena tudi predstavnica Tretjega člena in na kateri bi morali obravnavati tudi naš Poziv za ohranitev kmetijskih zemljišč, je bila prekinjena že med prvo točko, pri kateri naj bi se člani seznanili z odločitvijo Evropskega sodišča za človekove pravice v zvezi z izbrisanimi.

Kdaj se bo seja nadaljevala in kdaj bo obravnava druge točke seje, naše peticije za ohranitev kmetijskih zemljišč, za zdaj še ni znano. Upajmo, da čim prej, saj se redna julijska seja DZ, na kateri bodo poslanci obravnavali tudi Zakon o spremembah in dopolnitvah ZKZ, začela že v ponedeljek.

Medtem pa seveda še vedno lahko podpišete in širite naprej naš Poziv za ohranitev kmetijskih zemljišč na www.tretjiclen.si/slo/kmetijskazemljisca in pišete poslancem!
     
DELI V SOCIALNIH OMREŽJIH ALI PO E-POŠTI:
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se