ZRP

ZRP - javna tribuna DSP
 

Tretji člen na javni tribuni Društva slovenskih pisateljev v Cankarjevem domu

 

Dober glas seže v deveto vas, pravijo. In glas o Zelenem razvojnem preboju se nezadržno širi. K predstavitvi naše kampanje so nas tokrat povabili v Društvu slovenskih pisateljev, ki organizira javno tribuno z naslovom 'Slovenska kultura sredi razpada vrednot'. Na njej bo v našem imenu nastopila Gaja Brecelj, ki nas je uspešno zastopala že na Protestivalu pred nekaj tedni. V kratkem nastopu bo predstavila naš poziv, dosedanje dosežke in nadaljnje načrte v kampanji, predvsem pa temeljne točke in argumente programa za zeleni razvojni preboj.

Tribuna bo jutri (31.1.) ob 16h v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma, udeležilo pa se je bo več kot 70 civilnodružbenih skupin in gibanj. Poleg Gaje bo predvidoma nastopilo še okoli 30 drugih govorcev, med drugim Jože Pirjevec, France Bučar, Dušan Keber, Spomenka Hribar, Tone Peršak, Peter Kovačič Peršin … Namen tribune je izmenjava mnenj in idej, organizatorji pa upajo, da bodo z njo spodbudili državljane, da se aktiviramo in zavemo tega, da smo sami tisti, ki imamo moč in odgovornost za spremembe v državi.

V Cankarjevem domu se torej obeta se res zanimivo popoldne – vabljeni k obisku!

DELI V SOCIALNIH OMREŽJIH ALI PO E-POŠTI:
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se