ZRP - predaja podpisov pod poziv za zeleni razvojni preboj  

Premierka Alenka Bratušek sprejela naše podpise pod poziv za zeleni razvojni preboj

 

Ljubljana, 3.5. 2013 - Prejšnji četrtek je naša predstavnica Renata Karba v prostorih Vlade predala naše podpise pod poziv za zeleni razvojni preboj, sezam partnerskih organizacij, ki so podprle poziv, ter vsa sporočila, ki ste jih ob podpisovanju peticije namenili odločevalcem v naši državi.

Renato je naprej sprejela državna sekretarka Tamara Vonta, s katero sta spregovorili nekaj besed o našem pozivu, potem pa se jima je pridružila še premierka. Ta se je po kratkem vljudnostnem pogovoru zahvalila za obisk in sprejela vse tri dokumente.

Na desni si lahko ogledate fotogalerijo s predaje podpisov, več o poteku in uspehih kampanje, ki se je s predajo podpisov tudi 'uradno' zaljučila, ter o prihodnjih izzivih pa si lahko preberete na spodnji povezavi.Sporočilo podpisnikom poziva za zeleni razvojni preboj - povzetek kampanje

 

 
ZRP - Seznama podpisnikov in partnerskih organizacij ter sporočila vladi
 
 
Renata Karba (Tretji člen) in premierka Alenka Bratušek ob predaji podpisov
 
 
 
DELI V SOCIALNIH OMREŽJIH ALI PO E-POŠTI:
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se