Pred odhodom na volišča

  

Pravijo, da imamo v Sloveniji volivke in volivci kratek spomin. Za Tretji člen to ne velja. Pred bližnjimi državnozborskimi volitvami objavljamo pregled dosedanjih peticij Tretjega člena.

Kaj je bil problem? Koga smo s peticijami naslavljali? Kdo so bili najodgovornejši odločevalci? So se na naše pozive odzvali?

Odgovore smo za hiter pregled zbrali na spodnjih povezavah. Vabljeni k ogledu pred odhodom na volišča. Naši glasovi so naša moč!


Spremenimo minus v plus!
 Preprečimo lov na ogrožene vrste ptic!
 Za zeleni razvojni preboj

Spremenimo minus v plus

Preprečimo lov na ogrožene
vrste ptic!

Za zeleni razvojni preboj!

     
Za moratorij na odstrel volkov! Za ohranitev kmetijskih zemljišč! Pozvi k etični odločitvi o TEŠ 6

Za moratorij na odstrel volkov!

Za ohranitev kmetijskih zemljišč!

Poziv k etični odločitvi o TEŠ 6


Sredstva za delovanje Tretjega člena se zagotavljajo iz donacij posameznikov. S tem ohranjamo neodvisnost od političnih in kapitalskih interesov. Za potrebe priprave in izvedbe kampanj, vzdrževanja spletne infrastrukture in organizacijo smo odvisni od podpore svojih članov. Vsak vaš prispevek, tudi najmanjši, je zato dragocen. Hvala vnaprej!

Donacijo za delovanje Tretjega člena v višini enega evra lahko prispevate tako, da pošljete SMS s ključno besedo AKTIVNI na številko 1919.

Za informacije v zvezi z drugimi načini doniranja obišćite zavihek Podpri nas.


<<<< NAZAJ NA OSNOVNO STRAN

DELI V SOCIALNIH OMREŽJIH ALI PO E-POŠTI:
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se